A villamos szakértői munkák az alábbiakra terjednek ki, melyek elvégzését vállaljuk:

  • Villamos igazságügyi szakértés, elsősorban épületvillamossági kérdésekben

A Villamos igazságügyi műszaki szakértés, elsősorban épületvillamossági kérdésekben végzem el. Ahol a kirendelő hatóság által feltett kérdésekre adott válaszok megfogalmazása a cél. A tény feltárás és a bizonyítási eljárás során elsősorban a műszaki kérdések tisztázása a feladat. Ez sok esetben komplex feladatot is jelent. Ezzel a munkával az igazság szolgáltatás munkáját segítjük elő.

  • Felelős műszaki vezetés, elsősorban épületvillamosság területén

A felelős műszaki vezetés szabályait a 191/2009.(IX.15.) kormányrendelet határozza meg, mi elsősorban épületvillamosság területén végzünk el megrendelésre felelős műszaki vezetést.

A saját kivitelezési munkáinknál önállóan bele tartozik a felelős műszaki vezetés is.

  • Villamos műszaki kérdésekben szaktanácsadás

A villamos műszaki kérdésekben szaktanácsadással akár telefonon vagy éppen személyesen állunk a megrendelőink részére. Ezen tanácsadások érintik a teljes villanyszerelési témakört.

  • Költségvetés készítés

Az építőipari szolgáltatás területén területén elterjedt az egységes költségvetés készítése. Így a villanyszerelési munkákra is ezt a költségvetési formát alkalmazzuk. Ennek több változata van forgalomban. Lényege, hogy minden munka folyamatra úgynevezett normaidő van megadva. Minden vállalkozásnak egy meghatározott rezsióradíja van alkalmazásban. A normaidőt szorozzuk a rezsióradíjjal ez adja egyszerű esetben a nettó díjat. Az anyag vonatkozásában is anyag normák vannak, ami azt jelenti hogy az árba be van kalkulálva például a segéd anyagok ára is, és ez adja a nettó anyag árat egyszerű esetben. Ezen költségvetés készítésre számítógépes programok állnak a  rendelkezésre és folyamatosan frissített adattárakkal. A vállalkozónak ma már árajánlatát rendezett gépelt formában célszerű adni. Egy kézzel írott költségvetés ma már nem a legmegfelelőbb forma.

Azon építőipari vállalkozásoknak, főként kisvállalkozásoknak kívánunk segítséget nyújtani költségvetésük elkészítéséhez akik nem rendelkeznek ilyen programmal.

A segítség bármely építőipari szakmára értendő, nem csak a villanyszerelési munkákra a villanyszerelők részére. Adott esetben a megrendelők részére adott árajánlatokat is átvizsgáljuk igény esetén. Ha valamely megrendelő szeretné a kapott árajánlatot független személlyel átnézetni, a villanyszerelési munkákra vonatkozó árajánlatot kérésre átvizsgáljuk. A szakmai véleményünket elmondjuk a megrendelőnek. A költségvetés tartalmi elemeivel kapcsolatban. 

Gondolunk itt arra, hogy a költségvetés összeállítása megfelel-e valóságnak, piaci realitásoknak.

Például az árajánlatban nem szokott szerepelni a kötőelemek ára új szerelésnél, mert a vezeték ára tartalmazza ezt a tételt. Vagy például a csövezési munkáknál gipsz árát nem lehet felszámolni, mert a cső ára tartalmazza.

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

Villanyszerelő vállalkozásunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.

Villanyszerelő magazin

Villanyszerelés világával foglalkozó blog. A legjobb témákat az élet szolgálja, ezzel kapcsolatos írásaimat, gondolataimat a villanyszerelő magazinban találják.

Villanyszerelői szolgáltatás

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek