A gyengeáramú hálózat villanyszerelés, az erősáramú hálózat villanyszerelése során valósul meg, amennyiben erre lehetőség van. A gyengeáramú rendszerek kábelezését és szerelését saját kivitelezésben, szükség esetén szakvállalkozók bevonásával végezzük.

A villanyszerelésnél sok rendszert kell csőhálózattal ellátni, ez a gyengeáramú villanyszerelésre is igaz.

A gyengeáramú vezetékek részére célszerű külön csőhálózatot kiépíteni, hiszen teljesen más feszültség és áram értékek vonatkoznak rájuk. A külön csőhálózatban való vezetésnek érintésvédelmi szerepe is van. A gyengeáramú villanyszerelési rendszerekből kiemeltünk néhányat az almenükben.

Lakossági és közületi megrendelőink részére egyaránt vállaljuk:

  • Kaputelefon
  • Antenna
  • Riasztó rendszerek.
  • Akusztikai rendszer
  • Számítógép hálózat

Természetesen nem csak ezekre a témakörökre osztódik a gyengeáramú villanyszerelés. A technika fejlődésével folyamatosan fejlődnek ezek a rendszerek is. Célszerű itt is új lakás, ház építése előtt gondosan megtervezni, milyen igényeink vannak és milyen eszközöket és szolgáltatásokat szeretnénk a jövőben használni. Hasznos tanácsokat olvashatnak oldalunkon is, melyek segítségére lehetnek a villanyszerelési munkák kezdetének megtervezésénél.

Célszerű több csőhálózatot beépíttetni a villanyszerelővel, mert később ezekbe nagy rombolás nélkül lehet újabb rendszereket beépíteni.

Mire is gondolunk? Amikor a családi házunk alapszerelési villanyszerelési munkáit végzik, akkor az nagy rombolással jár, hogy a falakban elrejtsék a villanyvezetékeket. Természetesen ilyenkor a falba szokták rejteni az antenna kábelek csöveit is. A riasztó rendszer kábeleit, hangfal kábeleket és természetesen lehet még sorolni a felsorolást. De ha nincs a kezdetekor mindenre pénzünk, akkor is érdemes a csőhálózatot kiépíteni a többi rendszernek és ha később lehetőségünk lesz akkor behúzhatjuk a vezetékeket a falba és a szükséges rendszereket telepíteni lehet. Ezzel a megoldásokkal a későbbiek folyamán komoly költségeket lehet megtakarítani, hiszen nem kell újra végigvésni a házat és a takarítási és festési munkákról ne is beszéljünk.

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

Villanyszerelő vállalkozásunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.

Villanyszerelő magazin

Villanyszerelés világával foglalkozó blog. A legjobb témákat az élet szolgálja, ezzel kapcsolatos írásaimat, gondolataimat a villanyszerelő magazinban találják.

Villanyszerelői szolgáltatás

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek