NOVILL- Villanyszerelés - Erősáram - Jégmentesítés


DEVI elektromos  fűtő kábelek telepítését a NOVILL villanyszerelés vállalja, mint  minősített DEVI szerelő.

 

Más típusú kábelek szerelését is vállaljuk a megrendelőink igényei alapján.

 

Kültéri használata során biztosítja Ön és családja balesetmentes közlekedését éjjel-nappal egyaránt, miközben a  környezetet károsító sószórás elmarad. Így védi a környezetét és a fáradságos hólapátolás is szükségtelenné válik.

 

A kábel telepíthető kocsi beállók, teraszok, lépcsők burkolatai alá egyaránt.

A rendszer nem igényel semmilyen karbantartást. A fűtésszabályozás  történhet kézi vagy automatikus módon. A kézi szabályozásnál fűtés bekapcsolása manuálisan kézzel, vagy kapcsolóórával történhet. Természetesen az automatikus szabályozás a legjobb megoldás. A gyártók által kifejlesztett szabályzók a hőmérséklet, illetve nedvesség érzékelők által vezérelt automatikával, akár programozható szabályozást biztosítanak a rendszernek. A szabályzó rendszer a kezelő felületen beállított hőmérsékletnek megfelelően teljesen automatikusan dolgozik. A telepítés után a  műszeres ellenőrzéseket is elvégezzük, majd a burkolás befejezése után újból műszeres vizsgálatot végzünk.

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

Az elektromos fűtőkábelek telepítése már a lakótéren belül is egyre többen használják, hiszen használatukkal jól szabályozható fűtési rendszer alakítható ki. Előre gyártót mintázatnak köszönhetően a fűteni kívánt felületre csak le kell teríteni a végleges burkolás előtt.

Arra mindig ügyeljenek, hogy szakképzett elektromos fűtés telepítő szakemberrel végeztesse el az elektromos fűtési rendszer kiépítését.

Fürdőszobai használatnál létezik már a fürdőszobai tükör mögé telepíthető változat is, mely megakadályozza a fürdéskor és zuhanyzáskor felszabaduló pára kicsapódását az üveg felületén, így a tükör felület midig látható marad. Vezérlését egyszerűen meg lehet oldani, akár a fürdőszobai villanykapcsoló segítségével indítható a tükör felület fűtése. A beltéri fűtés szabályzása is hasonlóan oldható meg mint a kültéri rendszeré. Lehet manuális tehát egy kapcsoló segítségével indítjuk és állítjuk le a fűtést. Lehet automata amikor egy termosztáttal beállítjuk a megfelelő hőfokot. A villamos fűtések védelemmel vannak ellátva, melynek következtében biztonságosan használhatók.

Fűtőkábel szerelése beltéren és kültéren egyaránt.

  • Feljárók
  • Kocsi beállók
  • Járdák
  • Ereszcsatornák
  • Vízcsövek, kerti csapok
  • Fürdőszoba tükrök páramentesítése
  • Beltéri járófelületek burkolt alá

 {gallery layout=flow}stories/jegmentesites{/gallery}

Sokszor télen beülünk a temperált garázsba található autónkba és nagyon nincsen kedvünk a gépkocsi bejárót takaró hóréteget eltakarítani. Sajnos meredekebb, élesebb fordulókat tartalmazó gépkocsi bejárókon történő közlekedés sokszor komoly feladat elé állítja a gépkocsi vezetőjét. 

Erre a problémára nyújt megoldást a gépkocsi beálló alá épített elektromos fűtő berendezés.

Télen a hideg beköszöntével sokan nem szeretik a hideg csempéket, járófelületek a fürdőszobákban. 

A központi fűtési rendszereknél elterjedt megoldásnak számít már a padlófűtési rendszerek alkalmazása. Ezen rendszerek egyik hátránya ha nincsen központi felügyeleti rendszerhez csatlakoztatva akkor nehéz sokszor úgy időzíteni, hogy gyorsan felfűtse a járólapok felületét. 

Télen sokaknak nem a kedvenc testmozgásuk a hólapátolás. Ez a feladat kifejezetten körülményes tud lenni teraszok esetében. A feladat nehézségét külön emeli, ha a terasz alatt nincsen hely ahova biztonságosan ledobhatnánk a felgyűlt havat. 

Erre a problémára nyújthat megoldást az elektromos fűtőkábel alkalmazása.  

Télen főleg a városokban sokan rettegnek tőle, hogy a kialakult jégcsapok egy véletlen időpontban a fejükre esik és komoly sérüléseket okoz. Sajnos sokszor a nagy magasságban elhelyezkedő csatornák miatt, ezek a letörő jégcsapok komoly sebességet tudnak elérni, mely fokozza az életveszélyes baleset lehetőségét. 

Ebben az esetben is a legjobb megoldás a baleset veszélyes helyzet kialakulásának megakadályozása. 

Ez esetbe a jégcsap kialakulásának megakadályozás, mely legegyszerűbben a csatornába helyezett fűtőkábelekkel oldható meg. 

A padló, járólap fűtés már régóta kedvelt fűtési megoldás házakban, lakásokban. Egyik előnye, hogy rejtve van a szem elöl, nem foglal hasznos alapterületből, mint például egy radiátoros fűtési megoldás. A technika fejlődésével a fűtőkábeles, futószőnyeges megoldások is megjelentek a nappalikban, lakóterekben. 

Villanyszerelő vállalkozásunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.

Villanyszerelő magazin

Villanyszerelés világával foglalkozó blog. A legjobb témákat az élet szolgálja, ezzel kapcsolatos írásaimat, gondolataimat a villanyszerelő magazinban találják.

Villanyszerelői szolgáltatás

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek