Az ön igényének megfelelő automatizálási feladatok megoldása. A mai korszerű villanyszerelés területén számtalan lehetőség van a családi ház automatizálására, rádiófrekvenciás és vezetékes rendszerek állnak rendelkezésre. Itt a legkülönbözőbb termékek és gyártok EIB és EIB-hez hasonló technikai megoldásokkal állnak a rendelkezésre. Egyszerűbb megoldásokkal a kreatív villanyszerelő is szolgálhat a villanyszerelés során. ötletes ötletekkel sok minden megvalósítható.

Ha hazaérkezünk esős időben jó érzés, hogy nem kell kiszállnunk a gépkocsiból, egy gomb nyomás és nyílik a kapu. Ha szürkület vagy este van a világítás is bekapcsol, de természetesen ha gyalog érkezünk haza akkor a hagyományos módon is be és ki lehet kapcsolni a világítást.

A riasztó rendszer által adott jelzés alapján riasztáskor számtalan lehetőség nyílik a különböző berendezések működtetésére, és a legkülönbözőbb jelzések továbbítására. Itt vezérelhetünk redőnyöket, rácsokat, világítást, hangjelzéseket, nagyon jól mutat a sötétben figyelemfelhívásra a különböző helyen ki és bekapcsolódó lámpák. Riasztás esetén indítható a kiépített kamerák felvétele, mely később kiértékelhető lesz.

Az épületgépészeti rendszereket kiépítő szerelők nagyon sokszor feladják a feladatot villanyszerelőnek.

A padló fűtés és radiátoros fűtés esetén szivattyúkat építenek be és ezekhez megadják a különböző feltételeket, hogy mikor kapcsoljanak be és ki a szivattyúk illetve a kazán a termosztátok beiktatásával. Mivel a lakás fűtésére nem elegendő egy fűtést biztosítani a vonatkozó előírások szerint, így a kiegészítő fűtési rendszer kapcsolódik a gázkazán fűtéséhez, melynek villanyszerelési vonzata is van. Itt van cirkulációs vezetéken lévő szivattyú vezérlésének a megoldása is. Itt villanyszerelő törheti a fejét a megoldáson, és ezt általában a hagyományos villanyszerelési technológia alkalmazásával relékkel kombinálva oldja meg. Sok hasonló megoldás létezik.

Rádió frekvenciás vezérlések akkor jönnek számításba  amikor nem akarjuk, hogy  kőműves munkákat kelljen végezni a villanyszerelési munkák bővítése során ilyenkor lép be a rádió frekvenciás megoldás. Ez áll egy adóból és egy vevőből, melyet egy relét működtetnek, amin keresztül tudunk bármit működtetni. Ez lehet termosztát,vagy akár egy világítás kapcsoló is.

Ha automatizálásról beszélünk, nem kell mindig bonyolult és drága megoldásokról beszélni. A mindennapi villanyszerelési megoldásokkal is ki lehet alakítani jó megoldásokat. Például ha riasztó rendszerünket jelenlét szimulátorral akarjuk ellátni, olcsó villanyszerelési anyagok alkalmazásával (relék és mágneskapcsolók). Természetesen ez csak egy példa, de rendkívül sok lehetőség áll rendelkezésre, a mindennapi élet komfort érzetének növelésére. Egy felkészült villanyszerelő sok gyakorlati megoldást tud javasolni, de nem zárkózik el az új kihívások elöl. Egy lakás építése során, manapság már nem beszélünk külön szakmákról, hiszen rengeteg átfedés van. Nem csak az elektromos energiát igénylő szakmákról beszélhetünk, hanem például egy kültéri autó vagy lépcső feljáró burkolása, előtt is érdemes megfontolni. Nem lenne-e szükség később ezek téli időjárás hó és jégmenetesítésre, melyeket szintén lehet automatizálni. Az előbbi példából is látszik, hogy minden szakmának együtt kell dolgoznia. A lakás világítás működtetésére alkalmazhatunk jelenlét kapcsolót, illetve mozgásérzékelőt, ekkor nem kell külön kapcsolgatni hanem akármerre megyünk automatikusan fel és le kapcsolódik a világítás.

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

Villanyszerelő vállalkozásunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.

Villanyszerelő magazin

Villanyszerelés világával foglalkozó blog. A legjobb témákat az élet szolgálja, ezzel kapcsolatos írásaimat, gondolataimat a villanyszerelő magazinban találják.

Villanyszerelői szolgáltatás

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek