Hibaelhárítás, világítási és erőátviteli hálózatokon

 

 

 • NOVILL - Villanyszerelés - GyorsszolgálatElosztó táblák cseréje (biztosítéktábla cseréje)
  meglévő régi elavult elosztó tábláját cseréltesse le korszerűbb elosztóra.
 • Automaták (kismegszakítók) cseréje
  építtessen be áramvédő kapcsolót és túlfeszültség védelmet.
 • Kapcsoló és dugaszoló aljzatok cseréje
 • Lámpatestek cseréje,fénycső armatúra cserék, javítása
 • Hőtárolós kályhák javítása
 • Hajdú bojlerek szervizelése, javítása, vízkőtelenítése
 • Tűzhelyek és egyéb készülékek bekötése
 • Villanyszereléssel kapcsolatos problémáit gyorsan megoldjuk

 

Előzze meg a hibát, kérje a villamos rendszerének karbantartását!

Szolgáltatási területünk: Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek,

Hívja a +36 30 9660 019 számot, hétfőtől-vasárnapig, 7.00 és 21.00 óra között bármikor, ha gyors segítségre van szüksége!

Egyeztetett időpontban, a lehető legrövidebb időn belül kijavítjuk a hibát.

 

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

Sokszor találkozom villanyszerelőként olyan hibabejelentéssel, melyben a fél lakásban fellépő áramszünetről számolnak be. Valamikor ez az áramszünet az épület bizonyos részit érinti csak.

Nagyon sok régi lakásnál megtalálhatók még az olvadóbetétes és guman (bakelit) táblára szerelt kismegszakítók és olvadóbetétek. Az ilyen régi típusú elosztótáblák alatt lévő kötések többnyire sodrottak, illetve réz és alumínium vezetékek sodrott kötései.

A fénycsővilágítás rendkívüli módon elterjedt a hétköznapi használatban. Sokféle helyen találkozhatunk ezekkel a világító testekkel.

Mindennapokban sokféle veszély leselkedik rénk, melyeket megpróbálunk minél jobban kiszűrni, csökkenteni. Az egyik veszélyhelyzet az elektromos áramütés veszélye. 

Általában akkor vesszük észre, hogy probléma van a meleg víz ellátással, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Például az esti fürdéseknél.

Ha problémákat tapasztal villanybojlerével (Hajdu vagy másmilyen gyártmányú vízmelegítő) akkor mindenképpen érdemes felkeresnie és szakértői tanácsokkal látom el. A hibaelhárításban az egyik fontos tényező a gyorsaság ezért elsősorban  a lakóhelyem közelében foglalkozom bojlerek, javításával, karbantartásával, vízkőtelenítésével. 

A lakossági fogyasztóknál még megtalálható a régi típusú Pápai hőtárolós kályhák. Igaz, hogy régi típusról van szó, de szerencsére beszerezhetők ehhez a hőtárolós kályhához is javítási anyagok. Egyszerű szerkezetük lévén viszonylag könnyen javíthatóak.

Milyen esetekben lehet szükségünk a kismegszakító cseréjére?

A legáltalánosabb eset amikor valamilyen meghibásodás következik be ennél a védelmi készüléknél. A hibajelenség többféle formában és módon jelentkezhet. 

Ha lakása, háza régebbi építésű és nem volt jó ideje a villanyszerelési hálózat modernizálva, felújítva, akkor könnyen előfordulhat, hogy még a régi típusú olvadó biztosítékokkal van a vezetékek túlterhelés elleni védelme megoldva.

Villanyszerelő vállalkozásunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.

Villanyszerelő magazin

Villanyszerelés világával foglalkozó blog. A legjobb témákat az élet szolgálja, ezzel kapcsolatos írásaimat, gondolataimat a villanyszerelő magazinban találják.

Villanyszerelői szolgáltatás

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek