Novill - Villanyszerelés teszt kérdések szabályzat:

A villanyszerelő magazinban szereplő összes teszt szabadon használható. A tesztek kitöltése során három különböző kérdéstípus közül választ a rendszer, ezeknek a típusoknak a felsorolása megtalálható a lenti táblázatban. A leggyakrabban az egy kérdés - egy helyes válasz felállással találkozhatnak, és az egy kérdés - több helyes válasz lehetősséggel. A pontszámítási rendszer ismertetése szintén a lenti táblázatban található.

 

A teszt kitöltése után az Eredmények megtekintése gomb megnyomását követően, a teszt kiértékelésre kerül.

 

 

Az eredmények megtekintése gomb megnyomása után a rendszer automatikusan kijavítja a tesztet, a jó és a rossz válaszok megjelölésével. A pontszám kiértékelése százalékos formában történik. Ha tökéletesen kitöltötte a tesztet akkor ön 100%-os eredményességet ért el.

 

 

NOVILL - Villanyszerelés - Villanyszerelő magazin - tesztek szabályzat2

 

 

Kérdés típusa Pontszámba beleszámít? Pontozás
Radio gomb Igen 0 / 1
Checkbox Igen helyes / helytelen
Szöveges mező Nem 0 / 1 (adminisztrátori ellenőrzés után)

 

A szöveges mezőbe bevitt adatok (értékek, válaszok) nem számítanak bele a pontozásba, ameddig egy adminisztrátor nem ellenőrizte azokat.
Ha több a rossz válasz mint a jó, akkor a pontok értéke "0".

A pontok a Checkbox kérdésnél összesen egy pontot érnek. Tehát ha kettő jó válasz van, akkor két fél pontból adódik össze az egy pont.

A Checkbox kérésnél az elért pont fél pont, ha a választási lehetőségek közül kettő válasz jó, de csak egy jót talált el.

Pl.: (1-0)/2=0,5

 

Ha ön úgy gondolja, hogy rossz kérdéssel vagy válasszal találkozik, kérjük jelezze felénk Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

 

Tovább a tesztekhez

Villanyszerelő vállalkozásunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.

Villanyszerelő magazin

Villanyszerelés világával foglalkozó blog. A legjobb témákat az élet szolgálja, ezzel kapcsolatos írásaimat, gondolataimat a villanyszerelő magazinban találják.

Villanyszerelői szolgáltatás

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek