A megrendelés előkészületei közé tartozik az alaprajzok biztosítása. Ebbe be lehet rajzolni az igényeket, hogy milyen villamos csatlakozási pontok kiépítése van betervezve. Bútorozási elképzelések pontosítása. Lehet természetesen villamos terv alapján is készíteni árajánlatot. Célszerű jól átgondolt igényeket megfogalmazni, melyek hosszú távra szólnak. A tervezés folyamatába is érdemes villanyszerelő szakembert bevonni, mert hasznos tanáccsal szolgálhat, akár egy házimozi rendszer kiépítésénél. Mely később plusz kiadásoktól mentheti meg.

Példának okáért az egyik házban elfelejtették a házimozi kábeleinek a csőhálózatot kiépíteni. Pótmegoldásként a plafon szegélybe rejtették a kábelt és onnan lógott ki egy 10 cm hosszúságban a kábel, arra gondolva, hogy a sarokban fent lesznek a hátsó sugárzók. Persze később kiderült, hogy a hangfal elhelyezés nem megfelelő, mert ugyebár fülmagasságban érdemes elhelyezni. A kábel már nem volt elég hosszú ahhoz, hogy fentről leérjen (persze ha leért volna akkor is látszódna a kábel). És mivel az esztétikus kialakítás igen fontos élőkörnyezetünkben, ezért az adott szobát a tulajdonos kivésette és rendesen megtervezve a hangfalak helyét újra bekábeleztette.

Ebből a példából is látszik, hogy a villanyszerelés megtervezése is milyen fontos kis apróságokra kiterjed, ahol egy jól képzett villanyszerelő szakember nagyon sok hasznos tanáccsal tud szolgálni.  

Manapság egyre elterjedtebb, házakban is az egyéb helyiségek audió hangosítása.

NOVILL - villanyszerelés akusztikai hálózatok

 

  • Házimozi rendszerek akusztikai hálózatának kialakítása 
  • Hangfalak számának meghatározása
  • Hangfalak helyének meghatározása 
  • Erősítő helyének meghatározása

Bízza ránk háza villanyszerelési munkáit, nem fog csalódni, megrendelését megtisztelésnek vesszük.

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

Villanyszerelő vállalkozásunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.

Villanyszerelő magazin

Villanyszerelés világával foglalkozó blog. A legjobb témákat az élet szolgálja, ezzel kapcsolatos írásaimat, gondolataimat a villanyszerelő magazinban találják.

Villanyszerelői szolgáltatás

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek