Nem csak irodákban, de egyre több lakásban is megtalálhatók a telefon alközpontok, melyek néhány fővonal és több mellék vonal kezelésére alkalmasak. Így megsokszorozzák a telefonvonalak számát, valamint lehetővé teszik a nagyobb épületek között a gyors, olcsó kommunikációt. A telefon alközponti hálózat szerelését többnyire strukturált kábelhálózat telepítésével együtt végezzük, kihasználva annak rugalmas adottságait erre a célra. Riasztóközpont használata esetén, a fővonalat azon keresztül vezetjük, közvetlen csatlakoztatás biztosítása érdekében. Ahol lehetőségünk van, ott minden esetben a csillagponti elosztással szerelünk.

A villanyszerelés munkáival egyidejűleg végezzük el a telefon hálózat szerelését, kiépítését.

A telefon hálózatra is igaz ugyan az ami a számítógépes hálózatokra és a gyengeáramú hálózatokra, ez pedig a elkülönített csőhálózat kiépítésének szükségessége. Erre azért van szükség, mert érintésvédelmi szempontból teljesen más szabályok vonatkoznak az erősáramú villanyszerelésre és a gyengeáramú villanyszerelésre.

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

Villanyszerelő vállalkozásunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.

Villanyszerelő magazin

Villanyszerelés világával foglalkozó blog. A legjobb témákat az élet szolgálja, ezzel kapcsolatos írásaimat, gondolataimat a villanyszerelő magazinban találják.

Villanyszerelői szolgáltatás

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek