A gyakorlati tapasztalatok bizonyítják, hogy a váratlan üzemzavarok számát nagy mértékben lehet csökkenteni a villamos karbantartási munkák elvégzésével.

Például gyakorta előfordul, háromfázisú hálózatoknál nulla vezető szakadás, az elosztó tábla nulla (PEN) vezető csavaros kötésénél. A villamos kötések rögzítési pontjait érdemes bizonyos időközönként ellenőrizni. Ilyenkor a fogyasztónál feszültség emelkedés történik és fogyasztó (tv, mosógép, egyéb elektromos készülékek) tönkre megy. Ez csak egy hiba a sok közül, mely előfordulhat. Sajnos az elektromos hiba, akár az emberi életet is veszélyeztetheti. Rendszeres karbantartással megelőzhetőek. A rossz csatlakozási pontokon melegedés is előfordulhat, melyek villamos tűz esetet is okozhatnak, mindenképpen stabil villamos kötéseket kell kialakítani.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

A villamos hálózat időszakos felülvizsgálatát javasoljuk a festési munkák elvégzése előtt. Az elosztó berendezések ellenőrzését pedig évenkénti rendszerességgel.

Kérje a villamos hálózatának karbantartását tőlünk, ennek van értelme.

Karbantartáshoz, néhány ötlet a Tanácsok karbantartáshoz menüpontban.

Villamos rendszerek és hálózatok karbantartását vállaljuk karbantartási szerződés megkötésével is.

Fenti átalánydíjas szerződés alapján történő munkavégzés rendszeressége lehet:

  • NOVILL - Villanyszerelés - Karbantartáshavi

  • negyedéves

  • féléves

  • éves

Rendszeres karbantartással a villamos hálózat biztonságos üzemvitelét lehet biztosítani. Csökkenthető a váratlan, alkalomszerű meghibásodás.

A karbantartási ciklusok előre tervezhetők, a felújítás ciklusideje kitolható későbbre.

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

Családi házak villamos hálózatának karbantartása, általában nem igényel olyan komoly erőforrásokat mint a nagyobb kiszolgáló épületek villamos rendszerinek karbantartása. 

Időszakos villanyszerelői karbantartás, a villamos rendszerek meghibásodásának megelőzésére szolgál. A villanyszerelési hálózat is igényli bizonyos időközönként a törődést, karbantartást. 

Általánosságban véve milyen feladatokat végez el a villanyszerelő karbantartáskor? 

Villanyszerelőként irodahelyiségekben a karbantartás általában a kisebb hibák javításáról szól, melyeknek javítása nem olyan sürgős, hogy villanyszerelői gyors szolgálatot vegyenek igénybe. 

Lámpák villanyszerelői karbantartásánál elsősorban a kiégett világító testek cseréjéről szól. Általában közületek szokták igénybe venni a villanyszerelői szolgáltatás ezen fajtáját. 

Műhelyek villamos rendszerének karbantartása általában többlet feladatot jelent a villanyszerelőnek. A gyártó műhelyekben fokozottabb veszélynek vannak kitéve a villamos berendezések, ezért több veszély leselkedik a munkavállalókra ezeken a helyeken. 

Villanyszerelő vállalkozásunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.

Villanyszerelő magazin

Villanyszerelés világával foglalkozó blog. A legjobb témákat az élet szolgálja, ezzel kapcsolatos írásaimat, gondolataimat a villanyszerelő magazinban találják.

Villanyszerelői szolgáltatás

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek