A villanyszerelési munkákkal egyidejűleg kell kialakítani a riasztó rendszerek hálózatának a szerelését is. 

  • Egyszerű riasztást biztosító rendszerek
  • Telefonos riasztást is biztosító rendszerek
  • Távfelügyeleti riasztást is biztosító rendszerek
  • Rendőrségi riasztást is biztosító rendszerek
  • Mozgás érzékelők
  • Füst érzékelők
  • Akusztikai érzékelők
  • Infra kapuk

Miért is érdemes beruházni egy riasztórendszerre?
Mert napjainkban sajnos a magántulajdon egyre kevésbé van biztonságban. Nehezen megszerzett értékeinket néhány perc alatt teljesen elveszíthetjük.
A riasztóberendezés sok esetben már látványával is elijeszti a hívatlan látogatót, távfelügyeletes kötés esetén pedig a biztonságiak akár tetten is érhetik a betolakodót. A rendszerek ára tehát már az első "éles" bevetése alkalmával bőven megtérül, hiszen a beruházás összege biztosan eltörpül az elszenvedhető kárösszeg mellett. A villanyszerelési alapszerelés során a csövezési munkákat el lehet végezni, így akár a későbbiekben is meg lehet valósítani a rendszer kiépítését, amikor anyagi erőnk ezt lehetővé teszi.

 

Videó megfigyelő rendszerek

A videó rendszerek a klasszikus vagyonvédelmi és riasztó berendezéseket egészítik ki. Segítségével korszerűen kísérhetik figyelemmel az ellenőrzött területen az eseményeket. Az eseményeket rögzíteni lehet, így utólag is vissza lehet ellenőrizni, illetve riasztást is generálhatnak mozgás esetén. Családi ház esetén is alkalmazható, riasztó rendszerrel kombinálva, teljes körű védelmet biztosít.

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

Villanyszerelő vállalkozásunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.

Villanyszerelő magazin

Villanyszerelés világával foglalkozó blog. A legjobb témákat az élet szolgálja, ezzel kapcsolatos írásaimat, gondolataimat a villanyszerelő magazinban találják.

Villanyszerelői szolgáltatás

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek