Sokszor találkozom villanyszerelőként olyan hibabejelentéssel, melyben a fél lakásban fellépő áramszünetről számolnak be. Valamikor ez az áramszünet az épület bizonyos részit érinti csak.

Természetesen ilyenkor az első kérdésem, hogy a kismegszakítók, firelék (áramvédő kapcsolók) bekapcsolt állapotban vannak-e. Ha a válasz az, hogy semelyik védelem sem oldott le akkor nagy valószínűség szerint a villanyszerelési hálózat valamely részén keletkezett a hiba.

Ilyen hibajelenségeknél általában szükség van már helyszíni kiszállásra. 

Lakásban nincsen villany villanyszerelő kellene?

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

A legtöbb esetben valamilyen kötési hiba áll a háttérben. Ez azt jelenti, hogy lehetséges, hogy meg kell bontani a kötődobozokban lévő villamos kötéseket. Napjainkban a kötődobozokat már nem doboztetőkkel fedik le, hanem a festő szakemberek rejtik el különféle technikák alkalmazásával. 

A hibakeresés a villanyszerelési munkáknál is a legtöbb tapasztalatot igényli, hiszen a legkülönfélébb okai lehetnek az áramkimaradásnak. A vezeték kötések és vezeték szakaszok is meghibásodhatnak. Régebbi villamos hálózatoknál az alumínium vezetékek szokták a legtöbb problémát okozni. Gyakori hibajelenség, hogy egy újabb villamos hálózatot kötnek össze a régi vezeték rendszerrel. Ha ilyenkor nem megfelelő villamos kötést csinálnak akkor ott csak idő kérdése, hogy kialakuljon a hibajelenség. 

Ha hibaelhárító villanyszerelési szolgáltatásra lenne szüksége Érd városában vagy közli településeken keressen valamely elérhetőségem.

Villanyszerelő vállalkozásunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.

Villanyszerelő magazin

Villanyszerelés világával foglalkozó blog. A legjobb témákat az élet szolgálja, ezzel kapcsolatos írásaimat, gondolataimat a villanyszerelő magazinban találják.

Villanyszerelői szolgáltatás

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek