13 items tagged "villámvédelem"

Találatok: 1 - 13 / 13

Gondolatok a villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatokról 2013-ban

Category: Magazin főoldal
Készült: 2012. december 09. vasárnap, 15:17

 

A villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatokat jogszabályok teszik kötelezővé. A villámvédelmi berendezéseket és az erősáramú berendezések felülvizsgálatát az OTSZ írja elő.

Országos Tűzvédelmi Szabályzat villámvédelmi előírásai

Országos Tűzvédelmi Szabályzat erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálatára vonatkozó előírásai

Az OTSZ -ben részletezve van a villamos berendezésekre vonatkozó előírások. Ma már a felülvizsgálatok naptári naphoz vannak kötve. Megszűnt a naptári év, így nem lehet már játszani azzal, hogy a januári dátummal kiadott minősítő irat újbóli esedékességét decemberig elhúzzuk.

 

Villamossági szerelés

Category: Magazin főoldal
Készült: 2010. november 27. szombat, 21:46

 

 

Mit is értünk a kifejezés alatt? A villamossági szerelésbe beletartozik az épületvillamossági szerelés, automatika szerelés, villamos háztartási gépek szerelése és javítása, autóvillamossági szerelés, gyengeáramú villamossági szerelés, hálózat szerelés, kábel szerelés és ezt még lehetne folytatni tovább.

 

Minket villanyszerelőket első sorban erősáramú és gyengeáramú villamossági szerelések érintenek. Minden szakterület önmagában is megállja a helyét. Ahoz, hogy el tudjuk látni a szakmai feladatokat, ismernünk kell a szakmai szabványok és rendeletek előírásait is. Az alapozás az iskolai tanulmányok során kezdődik, itt megkapjuk a kellő alapokat az induláshoz. Lényeges az iskola választásnál a jó hírnévvel rendelkező iskola, ez már valahol magában hordozhatja a megfelelő oktatási színvonal biztosítását. A tanulmányaink során igyekezzünk minél magasabb szintre emelni a szakmai tudásunkat. Ez végigkíséri tanulmányainkat attól függően kinek milyen szintre sikerül eljutnia. Vannak nagyon jó hírnévvel rendelkező közép és felsőfokú oktatási intézmények. A szakmai továbbképzéseken ez nagyon jól megmutatkozik, például a mester képzés során a vizsgáknál is.

Villámvédelmi felülvizsgálat

Category: Magazin főoldal
Készült: 2010. szeptember 09. csütörtök, 17:37

 

Miért is van szükség a villámvédelmi berendezések felülvizsgálatára?

 

Először is azért mert az OTSZ mint rendelet előírja. Másodsorban mert az emberi élet védelme és gazdasági károk csökkentése érdekében a közvetlen villámcsapás és másodlagos hatásai ellen védekezünk a villámvédelmi berendezések létesítésével. És ezen létesítmények megfelelő műszaki állapotát ellenőrizzük a villámvédelmi berendezés felülvizsgálata során. A felülvizsgálat során feltárt hibák kijavítása után ismét megfelelő műszaki állapotú lesz a villámvédelmi berendezés.

 

A villámvédelmi berendezés felülvizsgálatát az OTSZ határozza meg a tűzvédelmi osztályba sorolás figyelembevételével.

 

Először létesítés után a használatbavételi eljárás előtt esedékes a villámvédelmi felülvizsgálat.

 

Hogyan védekezzünk a villámcsapások és a túlfeszültségek ellen

Category: Magazin főoldal
Készült: 2010. július 28. szerda, 16:32

 

Ez a cikk nemcsak villanyszerelőknek szól, hanem általánosságokat tartalmaz különböző tanácsokkal tűzdelve. Mindig nagy kérdés lehet-e védekezni közvetlen villámcsapás ellen, szerintem ez nagyon nehéz. De kellő magatartási móddal és kellő védelemmel viszont nagy mértékben csökkenteni tudjuk a bajok bekövetkeztét.  Mint tudjuk a villámcsapásnak van közvetlen és másodlagos hatása is. Itt túlfeszültség védelemre egész széles paletta áll a rendelkezésünkre. Ezek beépítésére szakképzett villanyszerelőt kérjünk fel akinek kellő gyakorlata van a villanyszerelésben. Ismeri az érintésvédelem és a villámvédelem teljes körét. Mert mindig a teljes villamos hálózat egészét kell rendszerében és védelmében szakszerűen kialakítani.

 

 

Itt a következőkben néhány hasznos tanácsot gyűjtöttünk össze:

 

 

Villámvédelem

Category: Értelmező szótár
Készült: 2010. július 25. vasárnap, 09:19

 

A villámvédelem azoknak a védelmi berendezéseknek és a műszaki intézkedéseknek az összessége, amelynek célja és feladata az emberi élet és vagyon tárgyak védelme a villám közvetlen és közvetett káros hatásaival szemben.

 

vissza az értelmező szótárhoz

Érintésvédelmi szabványossági teszt felülvizsgálóknak

Category: Tesztelje tudást tesztek letöltése
Készült: 2010. július 07. szerda, 13:49

Hogyan kell kialakítani védőföldelést

Category: Magazin főoldal
Készült: 2010. június 15. kedd, 07:23

 

A létesítmény villamos becsatlakozásánál, a mért fogyasztói elosztó berendelkezésnél kell kialakítani a védőföldelést. Ezt részt nevezzük üzemi földelőnek. Ezek anyaga minden esetben tűzi horganyzott kivitelű legyen. Elsősorban a sávalap elkészítésekor kell elkészíteni az úgy nevezett betonalap földelőt. A lényege, hogy minél hosszabb legyen a földelő vezető, ezáltal minél nagyobb felületet tudjunk bevonni a hatékony védelembe. Ha kellő időben tudjuk bevonni a villanyszerelőt, akkor hatékonyan közre tud működni az érintésvédelmi rendszer kialakításában. Volt már lehetőségünk olyan családi ház földelő hálózatának kialakítására, ahol a sávalap minden részénél el lett helyezve a földelő vezető. A rendszerbe be lett vonva a kerítésalap, járdaalap és a kerítésbe épített mérőhely üzemi földelője is. Így kialakított rendszer tökéletesen összekötött hálózatot képez, földelési ellenállási értéke a lehető legjobb értéket mutatja. A zárlati áram védelem és az érintésvédelem tökéletes alapját fogja képezni ez a földelő hálózat.

 

 

Villámvédelmi szabvány teszt sor

Category: Tesztelje tudást tesztek letöltése
Készült: 2010. máj. 24. hétfő, 14:41

Villámvédelmi szabványok, sztatikus feltöltődések és elektromágneses összeférhetőség

Category: Szabványok
Készült: 2010. február 12. péntek, 18:04

Túlfeszültség védelem és villámvédelem

Category: Túlfeszültség védelem
Készült: 2009. december 30. szerda, 17:59

 

A villanyszerelő szakmában a villám és túlfeszültségvédelem is a villanyszerelés része bele értve az érintésvédelmet is. A villámvédelemmel kapcsolatos műszaki leírásokat a korábban érvényben lévő MSZ 274 szabvány fogalmazta meg. Az MSZ 274 szabvány alapján kivitelezett épületek felülvizsgálatát továbbra is az MSZ 274 szerint kell vizsgálnunk.  Ma hatályos villámvédelmi szabvány az MSZ EN 62305,  ami azt jelenti a villanyszerelőknek ,hogy nem az MSZ 274 szabvány szerint kell az új létesítmények védelmét szerelni. Az új szabvány jelentős változásokat és új felfogást is jelent egyben.  E szabvány fejezeteivel kapcsolatos teszt kérdések megtalálhatók a honlapunkon, tesztelje tudását menüpont alatt. Leírásunk még korábbi szabvány előíráshoz kapcsolódnak.

 

 

A villámvédelem és túlfeszültség védelem témakörét komplex feladatként kell kezelnünk, mert a teljes védelem együtt adja majd a megfelelő védelmet.

 

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

A teljes védelem a következő részekből áll össze:

 

 • Külső védelem: az épületen elhelyezett felfogó, levezető és földelő rendszer. Ez közvetlen villámcsapás esetén a villámcsapás egyik felét  levezeti a rendszeren keresztül a talajba, mellyel védekezünk a közvetlen gyújtó és romboló hatások ellen. Itt fokozott figyelmet kell fordítani a besorolásból adódó villámvédelmi fokozat megvalósítására. A megfelelő minőségi anyagok alkalmazása,a tűzi horgonyzott anyagokat kell előnyben részesíteni. A felfogó és levezető rendszer távolság tartása az épülettől, a vizsgáló összekötő és a földelő vezető mechanikai védelme is nagyon lényeges.

 

 • Belső védelem: a villámcsapás azon részét, mely átjut a külső védelmen, a belső védelemnek kell levezetnie, induktív, kapacitív hatások, átkötések, EPH kialakítások részét képezik a védelemnek. Az EPH kialakítások potenciál kiegyenlítések nemcsak a villámvédelem, hanem az érintésvédelem szerves részét is képezik. Itt az  épületen belüli csövek, melyek a külső levezetővel futnak párhuzamosan vagy a felfogó rendszer közelében lévő tetőn belüli tartályok is érintettek.

 

 • Túlfeszültség védelem: a külső hálózatokon keresztül is be tudnak jutni az épületbe veszélyes mértékű túlfeszültségek, ezek ellen a több lépcsős megoldások jelenthetnek megfelelő védelmet. Az erősáramú hálózat védelmét a fogyasztásmérő előtt kell kezdeni "B" illetve "B" + "C" fokozatú védelemmel. A mérő utáni elosztó táblánál a "C" fokozatú védelmet kell alkalmazni. A védett fogyasztó előtt pedig a "D" fokozatú védelmet kell alkalmazni. Az EIB rendszerek busz vezetékeinek védelmének is "D" fokozatúnak kell lennie. Ugyanezen elv alapján a gyengeáramú (telefon, tv kábel) hálózatnak a többlépcsős védelméről is gondoskodni kell.

 • Hasznos tanács: Azonos termékcsaládból célszerű felépíteni a többlépcsős védelmet. A védelem kompletten csak komplett védelmi rendszer kiépítésével hatékony, a rész védelem nem hatékony. Különböző termékeket árulnak a kereskedelemben, ezért célszerű meggyőződni, a vásárolandó terméken fel van-e tüntetve az áram és feszültség hullám értéke: 10/350μsec, 8/20 μsec. Találkoztam már üzletben olyannal, amire rá volt írva: "B", "C", "D" védelmi fokozat, ami kételkedésre adott okot, a katalógusból viszont egyértelművé vált a megtévesztő felirat.

 

 

A villanyszerelési munkák megkezdése előtt kérje ki  a villanyszerelő tanácsait a fenti témában is.

 

 

 

 

Erősáramú berendezések (tűzvédelmi) időszakos szabványossági felülvizsgálata

Category: Felülvizsgálat
Készült: 2009. december 25. péntek, 20:58

 

Az MSZ HD 60364MSZ 2364, MSZ 1600 és MSZ 10900 számú szabvány, valamint 28/2011.(IX.6.) BM rendelet  figyelembevételével, a helyszíni felülvizsgálatok és mérések után minősítő iratot állítunk ki.

 

A 28/2011.(IX.6.) BM (tűzvédelmi szabályzat) rendelet írja elő a létesítés utáni első ellenőrzést (felülvizsgálatot) és az erősáramú berendezések időszakos szabványossági felülvizsgálatát. Műszaki vonatkozásban az MSZ HD 60364, MSZ 2364, MSZ 1600 és az MSZ 10900 szabvány előírásai a mértékadóak. A felülvizsgálat során a létesítéskori szabvány előírásokat kell figyelembe vennünk. A villanyszerelés során a villanyszerelő a tervek vagy terv nélkül a vonatkozó szabványok előírásai alapján szereli meg a létesítményt, melynek meg kell felelnie a mindenkori műszaki és biztonságtechnikai előírásoknak is.

 

A villanyszerelési munka nagyon széles területet ölel át:

 • érintésvédelem
 • villámvédelem
 • túlfeszültségvédelem
 • zárlati áram védelem
 • IP védettségi fokozatok
 • és természetesen lehetne még folytatni a felsorolást.

 

Az erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálatának a gyakoriságát a létesítmény tűzvédelmi osztályba  sorolása határozza meg. Az "A","B" tűzvédelmi osztályba sorolt helyiségben illetve szabad téren 3 évente, a "C"-"D"-"E" tűzveszélyességi osztályba sorolt helyiségeknél illetve szabad téren 6 évente kell elvégezni az erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálatát. Az időpont tekintetében a naptári éven belül a naptári nap számít, hasonlóan mint az érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatnál. Új létesítményeknél az üzembe helyezés előtt van előírva az úgy nevezett első ellenőrzés illetve felülvizsgálat, ami egy érintésvédelmi és egy erősáramú berendezések felülvizsgálatát tartalmazó összevont minősítő iratot jelent.

 

Erősáramú berendezések szabványossági felülvizsgálatát el kell végezni nagyobb bővítés, átalakítás és felújítás után is.

 

Az erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálatának célja az esetleges baleset és vagyoni kár esetén bekövetkező törvényi felelősségi kötelezettség elhárításán túl a műszaki állapot felmérése. Így a szükséges felújítási és karbantartási munkákat ütemezni lehet előre, tervezetten. A helyszíni vizsgálat során a karbantartó villanyszerelő a kisebb villanyszerelési hibákat azonnal ki tudja javítani. A precízen elvégzett erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálata során a villamos hálózatok,berendezések és  készülékek átvizsgálása is megtörténik. A műszeres vizsgálatok során szigetelési ellenállás mérést és feszültség szinteket is ellenőrizzük. A felülvizsgálatokkal feltárhatjuk az esetleges veszélyforrásokat, így a villamos tüzek előzetes megelőzését segítjük elő. Az erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálata során a feltárt hiányosságokat dokumentáljuk a minősítő iratban rangsorolva.

 

Gyakori hibák közül néhányat felsorolok:

 • a vezetékek kötése sodrott vagy nem megfelelő minőségű kötőelem
 • a zárlati áram és túlterhelés védelmének hiányosságai
 • vezeték színjelölése és keresztmetszetei nem megfelelőek
 • áramköri hova tartozások nincsenek jelölve
 • tűzvédelmi főkapcsoló  hiánya
 • 20 A feletti áramkörökről nincs rajz
 • védettségi fokozatok nem megfelelőek
 • gyengeáramú és erősáramú vezetékek közös csőben való vezetése

 

A létesítmény villamos hálózatának biztonságos üzemeltetéséhez, az erősáramú szabványossági felülvizsgáló nagy mértékben hozzájárul, hisz a veszélyforrásokat előre feltárja.

 

Természetesen a lelkiismeretes szakképzett villanyszerelő is a villanyszerelés során a létesítmény biztonságos üzemvitelét segíti elő. Az érintésvédelmi és villámvédelmi időszakos szabványossági felülvizsgálat valamint az erőáramú berendezések időszakos szabványossági felülvizsgálata a létesítmény villamos hálózatának folyamatos állapotát kíséri figyelemmel a jogszabályi előírt kötelezettségek mellett.


NOVILL - Villanyszerelés vállalja a következő szabványossági és tűzvédelmi feladatokat:

 • Villamos kötések ellenőrzése
 • A kötések újra kötése
 • Csavaros kötések után húzása
 • Lámpatestek ellenőrzése
 • Vezetékek szín jelölésének ellenőrzése
 • Zárlatvédelem ellenőrzése
 • Túlterhelés elleni védelem ellenőrzése
 • Műszeres vizsgálatok (szigetelési ellenállás mérés)
 • Szabványossági vizsgálat
 • Vezetékek keresztmetszetének ellenőrzése
 • Minősítő iratokban feltárt hiányosságok kijavítása

 

Felülvizsgálatainkat minden esetben részletesen, tételesen vizsgáljuk, vagyis nem szúrópróba szerint.

 

 

Erősáramú berendezések (tűzvédelmi) időszakos szabványossági felülvizsgálata

 

 

 

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

Erősáramú hálózatok teljes körű kivitelezése, felújítása és javítása

Category: Erősáram főoldal
Készült: 2009. december 20. vasárnap, 11:40

 

Cégünk fő profilja az erősáramú villamos hálózatok
(lakó épületek villanyszerelése, kommunális épületek villanyszerelése és ipari épületek villanyszerelése) és berendezések villanyszerelése.

 

Foglalkozunk új szerelések, felújítások, átalakítások és javítások elvégzésével egyaránt.
Munkáinkat tervek, illetve egyedi igények figyelembevételével végezzük el.

 

Nálunk a megrendelő igénye az elsődleges és a legfontosabb!

 

Nagyon lényegesnek tartjuk, hogy a villamos hálózat kialakítása igényes legyen.
A minőségi anyagok beépítésével, valamint a kiváló minőségű szakmai munkával garantálható a jó villamos hálózat kiépítése.

 

A villanyszerelési munka része az építőiparnak, így a különböző szakágakkal való együttműködés nagyon lényeges.
Sikerünket ezen társ cégekkel kialakított jó kapcsolat is biztosítja. Munkáinkat pontos határidőre,
az építőiparban használt korszerű gépekkel, szerszámokkal és minőségi anyagokkal vállaljuk.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket és győződjön meg a cégünk megbízhatóságáról, valamint tapasztalja meg az általunk nyújtott komplex szolgáltatások előnyeit és garanciális biztonságát.

 

Mindezeket lakossági és közületi megrendelőink részére vállalja a NOVILL villanyszerelés , fő  és alvállalkozásban egyaránt.

 Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 23 368 014

Mobiltelefon: +36 30 9660 019

Lakossági megrendelőink részére vállaljuk:

 

 • új villanyszerelés
 • mért és méretlen hálózat kiépítése, áramszolgáltatói ügyintézéssel
 • villamos hálózatának felújítását
 • villamos rendszereinek karbantartását
 • hibaelhárítását
 • családi házak villanyszerelése
 • panelek villanyszerelése
 • nyaralok, üdülök villanyszerelése
 • kertek villanyszerelése
 • szaktanácsadás
 • fűtőkábelek telepítése, bel- és kültérre egyaránt
 • lakhatási engedélyhez, villamos biztonságtechnikai felülvizsgálat elvégzése
 • gázbekötéshez EPH kialakítása, jegyzőkönyv elkészítése a gázszolgáltató felé
 • igény esetén túlfeszültség és villámvédelmi rendszer kiépítése

 

Közületi megrendelőink részére:

 

 • társas házak villanyszerelése
 • lakó parkok villanyszerelése
 • üzletek villanyszerelése
 • irodák villanyszerelése
 • műhelyek villanyszerelése
 • csarnokok villanyszerelése
 • rendszeres karbantartás, hibaelhárítás
 • iskolák villanyszerelése
 • óvodák villanyszerelése
 • bölcsődék villanyszerelése
 • egészségügyi épületek villanyszerelése
 • közintézmények villanyszerelése
 • sport létesítmények villanyszerelése
 • mezőgazdasági létesítmények villanyszerelése
 • érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatok elvégzése
 • erősáramú berendezések szabványossági felülvizsgálatának elvégzése
 • felelős műszaki vezetés
 • szaktanácsadás
 • villamos igazságügyi műszaki szakértés

 

 

Szolgáltatási területünk: Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

Nagyobb villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzését az egész ország területén vállaljuk.

 

 

NOVILL villanyszerelés főoldal

Category: Főoldal
Készült: 2009. december 20. vasárnap, 10:58

Biztonságban szeretné tudni családját, értékeit?

Az ár mellett a minőség is számít?

Szívesen dolgoztat vagy kér tanácsot attól, akit az igazságügy is megkérdez?

 

Nézze meg ajánlatunkat és keressen bennünket bizalommal!

Villanyszerelés mesterfokon.  Ami villany - mi megcsináljuk!

 • NOVILL - villanyszerelés. Villanyszereléssel foglalkozó villanyszerelő mester.
 • ELMŰ - ÉMÁSZ - DÉMÁSZ - EON  által  regisztrált villanyszerelő szakvállalkozás.
 • Az elvégzett munkára garanciát vállalunk.
 • Villanyszerelési munkáink minőségére és szakszerűségére
  a több mint 30 éves magas szintű szakmai gyakorlat a garancia.
 • Áraink kialakításakor igyekszünk az optimális ár - érték arány megtalálásával megrendelőink elégedettségét kivívni. Így áraink az alacsonyabb piaci árak közé tartoznak.
 • Tervezés, kivitelezés, szaktanácsadás.
 • Gyors szolgálat, a sürgős villanyszerelési hibák elhárításáért. (elosztótáblák cseréje, kismegszakító cseréje)
 • Villanybojlerek javítása, vízkőtelenítés
 • Családi házak villanyszerelése, épület villanyszerelés, irodák villanyszerelése, üzletek villanyszerelése.
 • Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzése. (érintésvédelem, tűzvédelem, villámvédelem)
 • Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat, EPH jegyzőkönyv gázbekötéshez.
 • Erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálata (Tűzvédelmi felülvizsgálat).
 • Villámvédelmi berendezések időszakos felülvizsgálata.
 • Fűtőkábelek szerelése, a biztonságos közlekedés, és a komfortérzet növelése érdekében.
 • Gyengeáramú hálózatok és berendezések villamos szerelése.
 • Intelligens épületek villanyszerelése.
 • Villamos igazságügyi szakértés, felelős műszaki vezetés.
 • Megbízható vállalkozás, köztartozása nincs.
 • Gyors, magas színvonalú munkavégzés.
 • Korszerű és hagyományos villanyszerelési anyagok párhuzamos használata.
 • Elektromos ipari Magánvállalkozók Országos Szövetségének tagja.
 • Magyar Elektrotechnikai Egyesület tagja.
 • Pest Megyei Kereskedelmi Ipar Kamara tagja.

 

Szolgáltatási területünk: Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

 

 

A megfelelően megtervezett villanyszerelés, villanyszerelő munka csökkentheti a későbbi kiadásokat.

 

Oldalunkon villanyszerelő magazint is üzemeltetünk, melyben igyekszünk a villanyszerelés világával foglalkozni. Ha olyan kérdése esetleg hasznos információja van mely kapcsolódik a villanyszereléshez ossza meg velünk villanyszerelés fórumon.


 

Szeretnél értesülni az új cikkekről? Iratkozz fel a hírlevélre!


Rólunk

Vállalkozásunk fő tevékenységi körét villanyszerelési és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok (érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálat) teszik ki.  A felső menüsor segítségével részletes információkhoz juthat. 

 

Emellett az oldalon villanyszerelő magazin részben a mindennapi tapasztalatokat is megosztja egy villanyszerelő mester. Az írások nagy részét általános szakmai jellegű cikkek és saját szakmai tapasztalatokról szól. Igyekszünk az oldalon minden a villanyszerelés és felülvizsgálatokkal kapcsolatos információt megosztani, annak érdekében, hogy nem a villamos szakmában dolgozók is megtalálják az őket érdeklő témákat. Ezzel is támogatva azt a kezdeményezést, hogy az életveszélyes villanyszerelési munkákba ne kezdjenek bele az ismeretek hiányában. 

Szolgáltatási területünk

Villanyszerelői szolgáltatás:

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek 

 

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok:

Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek

A felülvizsgálatoknál nagyobb munkák esetében egyéb településeken is elérhetőek. 

Kapcsolat

Ha kapcsolatba szeretne velünk lépni, akkor ezt megteheti a kapcsolat menüpontban. Ahol lehetősége nyílik a beépített üzenetküldő rendszer segítségével üzenetet küldeni. 

Telefonon: + 36-30-9660-019

e-mail: novak@novill.hu

Partnereink

Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését!
Kérdezzen tőlünk, ha adóügyekről van szó! Adótanácsadói szolgáltatásunk igénybevétele ingyenes azon ügyfeleinknek akik vállalkozásuk könyvelését nálunk végeztetik. Könyvelői szolgáltatásunkkal magánszemélyek rendelkezésére is állunk, akár a személyi jövedelemadó bevallás elkészítését is elvégezzük.


Ez a weboldal sütiket (COOKIE) használ. A sütik segítenek nekünk, hogy önnek jobb böngészési élménye legyen. Az oldalunk használatával ön hozzájárul a sütik használatához. Ha szeretne többet megtudni, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat. Adatvédelmi tájékoztató.

Elfogadom a sütiket (cookies) erről az oldalról.

EU Cookie Directive Module Information